Selecteer een pagina

Voor meer informatie neemt u gerust contact met ons op

Telefoon: 0478-201190
Mobiel: 06-28739697

Uitvaartvervoer & Uitvaartassistentie

Lucassen

Uw helpende hand bij iedere uitvaart

Wat wij doen

Onze diensten

Met ons stijlvolle uitvaartvervoer en onze integere en professionele assistentie staan wij u bij tijdens uitvaarten. Denk hierbij aan het verzorgen van het staatsievervoer, het assisteren bij een thuisopbaring, assisteren bij het beëindigen van een thuisopbaring of assisteren tijdens de afscheidsplechtigheid.

Wij verlenen onze diensten altijd uit naam van onze opdrachtgever en naar wens van de overledene en nabestaanden. Het is uw wens waarvoor wij zorgdragen.

Onze stijlvolle Buick rouwauto is uitgerust met baar, beugel, draperie, volgwagen rouwvlaggen en paraplu’s. Ook beschikken wij over een brancard, verzorgkoffer, een uitvaartkist onderkoeling met grijze draperie, een bedkoeling (schelp) en stijlvolle inklapbare 5 paneels kamerschermen. Daarmee leveren wij maatwerk naar uw wens.

U als uitvaartondernemer of uitvaartverzorger heeft aan Uitvaartvervoer & Uitvaartassistentie Lucassen een betrouwbare, integere en transparante partner die u assisteert bij alle voorkomende werkzaamheden, tegen zeer gunstige tarieven.

Betrokken, betrouwbaar, betaalbaar.

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op voor verdere informatie.

Uitvaartvervoer & Uitvaartassistentie Lucassen,

Uw helpende hand bij iedere uitvaart.

Telefoon

0478-201190

Mobiel

06-28739697

Email

info@uitvaartvervoerlucassen.nl